NEMAJU STRUJE JER KRADU KABLOVE

Izvor: Kurir, 23.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAJU STRUJE JER KRADU KABLOVE

SUBOTICA - U Subotici je sve učestalije presecanje telefonskih kablova i elektrokablova iz obesti, tako da je ovogodišnja šteta pričinjena na taj način premašila 3,5 miliona dinara, ne računajući troškove zamene sklopova tih kablova.

Zbog krađe bakarnih kablova i ploča iz trafo-stanica, glavobolju imaju i u subotičkoj Elektrodistribuciji. Tehnički direktor Igor Cvijević kaže da su ove godine lopovi demontirali pet trafo-stanica, iz kojih su odneli bakarne ploče i kablove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle čega su čitava naselja ostajala bez struje.

Krađa kablova i ploča u trafo-stanicama ukazuje na vrlo stručne lopove. Pošto se radi o materijalima koji uglavnom završavaju na otpadu, može se pretpostaviti da se radi o organizovanim grupama kradljivaca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.