Izvor: Blic, 12.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moæ tajkuna

Moæ tajkuna

Tajkuni su sagradikli svoje dvorce i vile (veæinom bespravno) u najelitnijim delovima Zagreba, a jednako tako i na moru, „popunili' svoj vozni park najskupljim automobilima.

Ovih je dana u Zagrebu prodan „ferari' za 250.000 maraka jednom od njih. Neki imaju i svoje avione i helikoptere, neki skupocene jahte. Mediji su zabeležili da je jedan od njih ovih dana kæerku na letovanje u novu porodiènu vilu u Medulinu poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlastitim helikopterom. Jedan je tajkun (vlasnik najveæe auto-kuæe) nedavno kupio jahtu za devet miliona maraka. Stigla je u èasu dok se nalazio u istražnom zatvoru zbog falsifikovanja dokumenata i prisvajanja tridesetak miliona maraka u svoju korist.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.