GPS za prijatelja

Izvor: Blic, 14.Okt.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GPS za prijatelja

Milomiru Anđelkoviću, radniku firme za Fizičko-tehničko obezbeđenje „Zaštita" iz Bora i vernom čitalocu našeg lista, „Blic Srećko" doneo je vrednu nagradu, uređaj za navigaciju - popularni GPS.

GPS uređaj će mu dobro doći pri taksiranju: Stevan Blagojević

Milomir je, kao i svakog jutra, po navici pre prelistavanja prvo otvorio srećku, koja mu je ovaj put donela radost.

- Blic je moj omiljeni dnevnik, uz koji mi počinje dan. Čitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga redovno gotovo od osnivanja i nikada mi nije palo na pamet da promenim dobru naviku - kaže Anđelković.

Svoju nagradu, međutim, ovaj Boranin je poklonio svom dobrom prijatelju.

- Ja ne putujem mnogo i sve destinacije dobro poznajem. Zato sam GPS poklonio svom dobrom prijatelju koji živi na točkovima jer će mu umnogome olakšati posao - rekao je naš sagovornik. Interesantno je da je on do sada u čak tri navrata dobio komplet DVD filmova.

I Stevan Blagojević, taksista iz Beograda, u našoj nagradnoj igri osvojio je GPS uređaj. Ovo je prva nagrada koju je Stevan ikada dobio.

- Prvi put sam dobio nagradu. „Blic" čitam već 12 godina, od samog osnivanja, pa sve do danas, i ne sećam se da je prošao neki dan, a da ja nisam kupio novine i zato možda i smatram da sam zaista zaslužio ovu nagradu. Kada sam otvorio srećku i video šta piše, bilo mi je neizmerno drago. Imam jedan GPS, jer radim kao taksista, ali ovaj ću svakako zadržati jer mi je srcu mio. Stari uređaj pokloniću dobrom prijatelju kome je takođe potreban zbog posla - kaže Stevan.

GPS uređajem obradovali smo i Slobodanku Penu iz Novog Sada.

- U nedelju sam izašla do trafike i, kao obično, kupila „Blic". Kad sam otvorila srećku, jako sam se iznenadila jer je, umesto one poznate rečenice, pisalo da sam dobitnik nagrade - kaže Slobodanka. Majka je bila zadužena da se javi na telefon i potvrdi da li je Slobodanka dobila nagradu.

- Dugo sam planirala da kupim GPS uređaj, ali nikako da dođe na red. Zaista sam prezadovoljna, a da sam sama birala nagradu, sigurno bih to i izabrala - kaže Slobodanka i dodaje da će nagradu sasvim sigurno zadržati za sebe.

Kako priča mlada Novosađanka, doktorka medicine, „Blic" čita svakog dana na internetu, dok njena majka i baka kupuju novine na trafici.

- Iako redovno otvaram srećku u novinama, nikada nisam mislila da zapravo nešto i mogu dobiti. Ja lično nikad nisam osvojila ništa na igrama na sreću, ali moja baka je pre dve nedelje u „Blicu" dobila kafu!

„Garmin" – sve na jednom mestu

U Bulevaru kralja Aleksandra 193 otvorena je „Navi shop" prodavnica „Garminovih" uređaja i opreme. Prvi put su na jednom mestu izloženi svi modeli „Garmin" GSP uređaja dostupni našem tržištu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.