Izvor: Blic, 10.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić zvanično najlepša

Ana Stanić zvanično najlepša

Pre početka dodele u holu Hotela 'Hajat' tiskala se gomila ljudi. Muškarci sasvim doterani i devojke koje su kao po naredbi bile spremne za izlazak na pistu. Svi su čekali da se otvore vrata 'Kristalne dvorane' i da po prvi put počne dodela 'Pantene Beauty Awards'. Tijana Dapčević je veselo ćaskala sa stilistom i koreografom Filipom Maksimovićem. Na drugoj strani hola uz piće su razgovarali reditelj Srdan Golubović i glumica Ljubinka Klarić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Holom je prošetala i elegantna Duška Jovanić, a pred vratima 'Kristalne dvorane' su stajali i ex 'Idoli' Nebojša Krstić i Srđan Šaper.

Posle sat vremena zakašnjenja priredba je konačno počela.

Voditelji Snežana Dakić i Boško Jakovljević, sve po scenariju, otvorili su prvu dodelu 'Pantene' nezvaničnih 'Oskara lepote'. Uz malo podsećanje kako je ista manifestacija izgledala u Londonu, Srdan Golubović je izašao da proglasi najboljeg šminkera.

- Rešila sam da više ne lažem. Želim da se zahvalim prvenstveno sebi... I želim da se zahvalim žiriju, jer ove nagrade znače i poboljšanu ekonomsku situaciju. Jer ipak sam ja, bar do naredne godine, zvanično najbolji šminker - rekla je Jelena Maćić, koja je prva dobila svoju zlatnu, tri i po kilograma tešku statuu kao najbolji šminker u Srbiji i Crnoj Gori.

Manifestacija je nastavljena prema holivudskom scenariju. Voditelji najave kategoriju, na video-bimu se predstave nominovani, neko od javnih ličnosti pročita ime pobednika, pobednik zahvali svima kojim misli da treba da zahvali i odmah se prelazi na sledeću kategoriju.

Još jednom je potvrđeno da nijedna zabavna manifestacija ne može da prođe bez Lotara Mateusa koji je, naravno, dodelio 'Oskar' ženskoj zvezdi sa najviše stila za 2003. godinu, a to je pevačica Ana Stanić.

Nagradu muškarcu sa najboljim stajlingom, ili najboljem frajeru, dodelila je Verica Rakočević. S obzirom da pobednik, Saša Đorđević, nije u Beogradu, 'Oskar' je prigrlio na čuvanje Boško Jakovljević, takođe nominovan u toj kategoriji i koji je sportski podneo poraz.

Čitava priča se završila pesmom. Leontina je dobila 'Oskara' za zvezdu sa najbolje stilizovanom frizurom, umesto statue je uzela mikrofon i zatvorila prvu dodelu 'Pantene' nezvaničnih 'Oskara lepote'. A. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.