Dete povređeno u udesu kod Sremčice

Izvor: B92, 17.Jun.2013, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete povređeno u udesu kod Sremčice

Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih jedno dete, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu oko 21.45 sati kod okretnice autobusa 512 u Sremčici dete od sedam godina zadobilo je povredu glave i prevezeno u Urgentni centar.

Muškarac star 41 godinu je u udesu na auto-putu kod "Geneks kule" zadobio povredu vrata, ramena i ruke prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun.

U sudaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << motociklista i automobila oko 20 časova u Ulici Jovana Stojisavljevića, motociklista, muškarac star oko 22 godine, zadobio je povredu vrata i leđa i skočnog zgloba i prevezen je u Urgentni centar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri udesa i po\ar u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2013

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene od kojih jedno dete, r;eno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.