Ирена Вујовић и Дубравка Ђедовић отварају други дан регионалне „look up“ еко конференције

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2022, 10:22

Ирена Вујовић и Дубравка Ђедовић отварају други дан регионалне „look up“ еко конференције

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић и министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић отвориће други дан рада регионалне „look up“ еко конференције на Копаонику која се бави темама екологије, циркуларне економије и енергетике. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће стручњаци из региона разговарати на четири панела о енергеткској ефикасности, историјском отпаду, зеленом водонику као гориву будућности и отпаду као енергенту и ресурсу рециклажне индустрије.
Међу учесницима конференције је шездесетак стручњака из региона, представници компанија које се баве различитим облицима циркуларне производње, представници међународних организација и професори техничких факуктета универзитета у Београду и Новом Саду.
Vesić: Novi zakon o izgradnji će podstaći zelenu gradnju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ирена Вујовић и Дубравка Ђедовић отварају други дан регионалне „look up“ еко конференције се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.