Zavadlav „oborio“ nežniji pol: Mladom trostrukom ubici stižu ljubavna pisma dok čeka suđenje, posete zabranjene

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavadlav „oborio“ nežniji pol: Mladom trostrukom ubici stižu ljubavna pisma dok čeka suđenje, posete zabranjene

Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sleduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sleduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama, piše splitska Slobodna Dalmacija. Dosad je stiglo tridesetak pisama, a sve su ih poslale žene razne starosne dobi i iz raznih krajeva Hrvatske, ali i sveta. Mladom ubici tako su pisale žene iz Rijeke, Zagreba, Đakova, Osijeka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa čak i iz Sidneja. Zahtev da u zatvoru poseti Zavadlava do sada je tražila samo jedna ženska osoba, ali je njen zahtev odbijen.PROČITAJTE JOŠ - Hrvatska pevačica pomaže trostrukom ubici: Uplatite mu novac, treba mu pomoći, on je žrtva! U svetu, a i u Hrvatskoj, do sada je bilo više slučajeva kad osuđenici za teška krivična dela postanu predmet obožavanja žena, a neki su čak sklopili i brakove, podseća splitski dnevnik. Zavadlav je 11. janura iz automatske puške u centru splita sa 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.PROČITAJTE JOŠ - Potresna ispovest brata splitskog ubice: Stanislav Zavadlav otkrio šta je prethodilo masakru i ispričao detalje iz Doma za nezbrinutu decu Tom prilikom su na mestu ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici. Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubistva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, pretnji i fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega lično.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trostruki ubica iz Splita u pritvoru dobija ljubavna pisma

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2020

SPLIT - Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sljeduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.