Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren željeznički saobraćaj ispod Lamanša

Željeznički tunel između Francuske i Britanije zatvoren je nakon što su migranti u više navrata pokušali da dođu do staničnih platformi i postoji mogućnost da su se sakrili u vozove koji idu ispod Lamanša, piše francuski dnevnik "Parizijen".

Neimenovani lokalni zvaničnik rekao je francuskom dnevniku da policija vrši provjere jer postoji mogućnost da su se migranti sakrili u automobilima natovarenim na teretni voz. Tunel je zatvoren sinoć.

"Moramo provjeriti svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << automobil i vagon", istakao je zvaničnik.

Francuski grad Kale suočava se sa problemima jer oko 3.000 migranata neprestano pokušava da krene put Britanije.

U proteklih nekoliko godina, migranti su uspostavili nelegalna šatorska naselja izvan Kalea.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.