Zatvaraju se sve osnovne i srednje škole u Republici Srpskoj zbog koronavirusa

Izvor: RTS, 10.Mar.2020, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaraju se sve osnovne i srednje škole u Republici Srpskoj zbog koronavirusa

Zbog koronavirusa zatvaraju se sve osnovne i srednje škole u Republicu Srpkoj u narednih 21 dan počevši od sutra, rekao je premijer RS Radovan Višković.
"Donijeli smo pet zaključaka iz preventivnih razloga kako bi zaštitili naše građane i Srpsku", rekao je Višković i dodao da to važi za visokoškolske ustanove i privatne fakultete.

Višković je dodao da je preporuka je da se u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << momentu ne zatvaraju vrtići, ali da se pojača kontrola,prenosi RTRS.
"Zabranjuju se sva javna okupljanja do 30.marta. Takođe, obratićemo se Savjetu ministara i Graničnoj službi da se pooštri kontrola ulaska iz zemalja zahvaćenih koronavieusom, a posebno iz Italije, Kine i Južne Koreje",  kaže Višković.
Navode da se obavezuju zdravstvene ustanove u Srpskoj da sačine plan rada u zdravstvenim ustanovama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VANREDNE MERE U SRPSKOJ: Zatvaraju se škole i fakulteti na 21 dan, zabranjuju se javna okupljanja (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Mar.2020

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da se u Srpskoj zatvaraju škole na period od 21 dan.

Nastavak na Kurir...

Zatvaraju se sve osnovne i srednje škole u Republici Srpskoj zbog koronavirusa

Izvor: RTS, 10.Mar.2020

Zbog koronavirusa zatvaraju se sve osnovne i srednje škole u Republicu Srpkoj u narednih 21 dan počevši od sutra, rekao je premijer RS Radovan Višković. . "Donijeli smo pet zaključaka iz preventivnih razloga kako bi...

Nastavak na RTS...

Zatvaraju se sve škole u Republici Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2020

BANJALUKA - Sve osnovne i srednje škole u RS, kao i visokoškolske ustanove, zatvaraju se od sutra na period od 21 dan, rekao je Radovan Višković, premijer RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.