Zaplenjeno preko 360  kilograma skanka, osumnjičeni uhapšen u Albaniji

Izvor: RTS, 25.Apr.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno preko 360 kilograma skanka, osumnjičeni uhapšen u Albaniji

Crnogorska policija je a brdu Stegvaš kod Ulcinja, zaplenila 361 kilograma skanka, neposredno pošto je prokrijumčaren iz Albanije u Crnu Goru. Uhapšen je crnogorski državljanin P.Đ. iz Podgorice.
Sumnja se da je P. Đ. bio vozač kombija u kome je otkrivena droga, a uspeo je da pobegne na teritoriju Albanije, gde ga je uhvatila albanska granična policija i zatim predala crnogorskoj policiji, naveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a Crne Gore u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Osumnjičeni P.Đ. je preuzet od albanske policije i potom je predat službenicima Centru bezbednosti Bar radi procesuiranja.
"Službenicima CB Bar su takođe predati vozilo i skank radi daljeg postupanja. Osumnjičeni P.Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", istakli su iz crnogorske policije.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KRIJUMČARENJE IZ ALBANIJE Crnogorska policija pronašla 361 kilogram skanka

Izvor: Blic, 25.Apr.2018

Crnogorska policija je juče ujutru oko osam sati, na brdu Stegvaš kod Ulcinja, zaplenila 361 kilograma skanka, neposredno pošto je prokrijumčaren iz Albanije u Crnu Goru, a uhapšen je crnogorski državljanin P. Đ. (45) iz Podgorice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.