Zaplenjeno 10 kg marihuane

Izvor: S media, 14.Dec.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 10 kg marihuane

Policija sarajevskog kantona uhapsila je dva strana državljanina, iz Crne Gore i Srbije, kod kojih je pronašla oko 10 kilograma marihuane.

U saopštenju, policija navodi da je u noći između ponedeljka i utorka, zahvaljujući pravovremenim i kvalitetnim informacijama o krijumčarenju droge Službe za poslove sa strancima BiH, danas privedena dva strana državljanina, iz Crne Gore i Srbije, kod njih je pronađena veća količina marihuane.

Policija je pretresla jedan objekat u sarajevskoj opštini Centar i vozilo Golf kosovskih tablica i tom prilikom zaplenila je više od 10 kilograma marihuane, prenose mediji u Sarajevu.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kod dva strana državljanina nađeno 10 kilograma marihuane

Izvor: RSplaneta.com, 15.Dec.2010, 18:22

Služba za poslove sa strancima BiH saopštila je u utorak da su zahvaljujući pravovremenim i kvalitetnim informacijama o krijumčarenju droge do kojih su došli inspektori ove institucije u Sarajevu privedena dva strana državljanina iz Crne Gore i Srbije kod kojih je pronađena veća količina...

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.