Zabranjeno kupanje kod Dubrovnika: Opet fekalije!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno kupanje kod Dubrovnika: Opet fekalije!

Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika nije preporučljivo kupanje.

Foto: MONDO portal.

Dubrovačko-neretvanska županija saopštila je da je županijski Zavod za javno zdravstvo juče uzorkovao more na plaži Donje Čelo i da rezultati analize pokazuju da nisu ispunjeni uslovi Uredbe o kvalitetu mora za kupanje, prenela je Hina.

"S obzirom na zagađenje mora fekalnim vodama ne preporučuje se kupanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do daljnjeg obaveštenja", navodi Dubrovačko-neretvanske županije.

Ove godine s hrvatskog Jadrana došle je više vesti iz raznih krajeva koje ukazuju na direktno ispuštanja fekalija u more.

FUJ! Češki MILIONER ispustio gomilu gova*a u Jadran

U pojedinim delovima hrvatskog primorja, hara i zaraza zbog prljavog mora.

FUJ! I kod Zadra pluta gomila gova*a, deca se zarazila!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zbog zagađenja fekalijama do daljnjeg nema kupanja

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2019

DUBROVNIK - Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika do daljnjeg nije preporučljivo kupanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.