Wilders otkazao takmičenje u crtanju poslanika Muhameda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wilders otkazao takmičenje u crtanju poslanika Muhameda

Holandski političar Geert Wilders (Gert Vilders) saopštio je da je odlučio otkazati planirano takmičenje karikaturista u crtanju poslanika Muhameda. On je rekao da do takmičenja neće doći zbog prijetnji smrću muslimana i zabrinutosti da bi drugi ljudi mogli biti u opasnosti. "Odlučio sam otkazati takmičenje kako bih izbjegao moguće žrtve islamskog nasilja. Ovdje se ne radi samo o meni. Oni ne vide samo mene kao metu, već i cijelu Holandiju", rekao je on. Moguće takmičenje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gert Vilders otkazao takmičenje u CRTANJU KARIKATURA PROROKA MUHAMEDA

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Holandski političar Gert Vilders saopštio je da je odlučio da otkaže planirano takmičenje karikaturista u crtanju proroka Muhameda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.