Vujanoviću Ličnost godine regiona

Izvor: B92, 05.Jul.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanoviću "Ličnost godine regiona"

Sarajevo -- Predsedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću, na svečanosti u Sarajevu, uručeno je priznanje "Ličnost godine regiona 2012".

Priznanje dodeljuje Agencija za izbor najboljih menadžera i privrednika Bosne i Hercegovine, Jugoistočne I Srednje Evrope.

Direktor agencije Pane Škrbić istakao da je Vujanović veoma zaslužan za stvaranje pozitivne klime za saradnju i prijateljstvo zemalja u regionu.

Vujanović je rekao da je Crna Gora opredeljena za afirmaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << regionalne saradnje i posvećena unapređenju ekonomskih odnosa.

Pozvao je kompanije i njihove menadžere da kroz intenzivnu komunikaciju sa državama regiona predlože kvalitetne međudržavne ugovore i konkretne mere za podsticaj regionalne saradnje.

Vujanović se sastao i sa predsedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem sa kojim je razgovarao o evropskoj perspektivi regiona, kao i razvoju političkih i ekonomskih odnosa BiH i Crne Gore.

Istakli su značaj izuzetno dobrih odnosa dve susjedne zemlje, kratko je saopšteno iz Predsedništva BiH.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.