Vučić sa Pendarovskim: Srbija i Severna Makedonija nemaju otvorenih pitanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2023, 13:55

Vučić sa Pendarovskim: Srbija i Severna Makedonija nemaju otvorenih pitanja

Srbija i Severna Makedonija nemaju otvorenih pitanja, izjavio je u sredu predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. On je sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim obišao manastir Prohor Pčinjski, na jugu Srbije, u blizini srpsko-makedonske granice. U tom manastiru je 2. avgusta 1944. održano prvo zasedanje Antifašističkog sobranja narodnog oslobođenja Makedonije (ASNOM). U Severnoj Makedoniji se u znak sećanja na prvo zasedanje ASNOM-a 2. avgust obeležava kao Dan republike –...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Nema otvorenih pitanja između Srbije i Severne Makedonije

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da između Srbije i Severne Makedonije nema otvorenih pitanja a da između dva naroda postoje bratski odnosi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.