Vučić najavio posjetu Mostaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio posjetu Mostaru

Predsjednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je posjetu Mostaru 12. aprila gdje bi se trebao susresti za članom Predsjedništva BiH, Draganom Čovićem.

"Idem u Mostar prezentovati Srbiju, a prije svega srpsku privredu", rekao je Vučić.

On je povodom "razmjene stavova" sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH, Bakirom Izetbegovićem, kazao da ne želi komentarisati "analitičare i analize", te da se stav Srbije prema BiH nije promijenio poštujući teritorijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << integritet BiH.

"Srbija se nije promijenila, ta politika neće biti agresivna, već politika mira i pomirenja. U Mostar idem, pretpostavljam da će biti interesantno", poručio je predsjednik Vlade Srbije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić u posjeti Mostaru 12. aprila, sastaje se sa Čovićem

Izvor: SandzakPress.net, 30.Mar.2016

Mostar – Premijer Srbije Alekdandar Vučić posjetit će 12. aprila Mostar, gdje će se susresti s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem. Kako prenosi Tanjug, Vučić je svoju posjetu Mostaru najavio odgovarajući na pitanje novinara o najnovijem nesporazumu između Beograda i Sarajeva,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.