Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021, 16:31

Vojnik osumnjičen da je deo grupe koja je planirala ubistvo tužioca Katnića u CG

Vojske Crne Gore Albin Salić (34) uhapšen je zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je planirala ubistvo specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saopšteno je na zajedničkoj konferenciji za medije tužilaštva i policije u Podgorici. Specijalni tužilac Miroslav Turković kazao je da tužilaštvo sprovodi istragu protiv više lica zbog sumnje za stvaranje kriminalne organizacije, a protiv dva organizatora i za teška ubistva i davanje mita.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vojnik Crne Gore osumnjičen da je deo grupe koja je planirala ubistvo specijalnog tužioca Katnića

Izvor: Beta, 17.Sep.2021

Pripadnik Vojske Crne Gore Albin Salić (34) uhapšen je zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je planirala ubistvo specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saopšteno je danas na zajedničkoj konferenciji za medije tužilaštva i policije u Podgorici.Specijalni tužilac Miroslav Turković kazao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.