Vlada Severne Makedonije odala počast žrvama masovnih ubistava u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023, 20:32

Vlada Severne Makedonije odala počast žrvama masovnih ubistava u Srbiji

Vlada Severne Makedonije počela je današnju sednicu minutom ćutanja i odavanjem počasti žrtvama dva masovna ubistva u Srbiji, u Beogradu i kod Mladenovca. Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu u oružanom napadu 13-godišnjeg učenika u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Šestoro učenika i nastavnica su ranjeni, a napadač je uhapšen. U selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, napadač je u četvrtak ubio osam osoba i ranio 14. Na sednici vlade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Severne Makedonije odala počast žrvama masovnih ubistava u Srbiji

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2023, 08:21

Vlada Severne Makedonije počela je sednicu minutom ćutanja i odavanjem počasti žrtvama dva masovna ubistva u Srbiji, u Beogradu i kod Mladenovca.

Nastavak na Radio 021...

Čir je pukao

Izvor: Danas, 06.Maj.2023

Čir je pukao. Ovim rečima jedan prosvetni radnik opisao je šta se upravo desilo u Srbiji. Nezapamćena tragedija u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u kojoj je stradalo osam đaka i radnik obezbeđenja izazvala je nekoliko incidenata u školama, a talas nasilja kulminirao je ubistvom osam osoba nakon krvavog...

Nastavak na Danas...

„Ograničavanje je siva zona“: Da li je Srbiji potrebna regulacija interneta?

Izvor: Danas, 06.Maj.2023

Pooštravanje sankcija za promovisanje nasilja u elektronskim medijima, na internetu i društvenim mrežama, kao i zabrana pristupa sajtovima na kojima se prodaju oružje i narkotici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.