Višković polovinom januara u Srbiji

Izvor: RTS, 30.Dec.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višković polovinom januara u Srbiji

Predsednik Vlade Srpske Radovan Višković najavio je da će njegova prva zvanična poseta nakon stupanja na tu dužnost biti Srbiji.
Radovan Viškoić je rekao da će u Beograd putovati oko 11. januara i da će se tom prilikom u Beogradu sastati sa predsednikom i premijerom, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.

Za početak februara, Višković je najavio i zajedničku sednicu vlada Srpske i Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Otvorili smo već pitanja nekih projekata, pre svega hidroenergetskog potencijala reke Drine, hidroelektrana "Paunci" i "Foča", rekao Višković.
"Učiniću sve da Vlada Srpske uradi svoj deo posla, a to je da bude dodeljena koncesija našem matičnom preduzeću pre zajedničke sednice vlada", rekao je Višković, prenela je RTRS.
Naglasio je da želi da uvede malo više ekspeditivnosti.
"Ne želim da gubimo vreme na nepotrebne procedure, već da se neke stvari maksimalno ubrzaju", istakao je Višković.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.