Vijetnamac kupio FK Sarajevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijetnamac kupio FK Sarajevo

Vijetnamski biznismen Ngujen Hoai Nam tvrdi da je kupio 60 odsto deonica Fudbalskog kluba Sarajevo, prenosi klix.ba.

Vijetnamski Foks Sport objavio je informaciju da je tamošnji biznismen Ngujen Hoai Nam novi član Upravnog odbora FK Sarajevo i da su on i njegovi deoničari kupili 60 odsto udela u Bord klubu.

Ngujen Hoai Nam je uspešan biznismen iz Vijetnama koji, prema pisanju tamošnjih medija, obavlja funkciju generalnog direktora Berjauja Vijetnam, a pored toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je predsednik uprave Interkontinental hotela u Hanoju, predsednik uprave Nam Houng Kompani, potpredsednik Šeraton hotela i član uprave više drugih azijskih kompanija, prenosi klix.ba.

On je bio jedan od glavnih kandidata za funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Vijetnama prošle godine, ali nije dobio mandat.

FK Sarajevo najavilo je za petak konferenciju za novinare u čijem pozivu piše da će biti reči o "promeni vlasničke strukture Fudbalskog kluba Sarajevo".

Sarajevo je trenutno lider Premijer lige BiH sa 49 osvojenih bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.