Veselin Veljović negirao da ga je Šarić finansirao

Izvor: Blic, 07.Apr.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselin Veljović negirao da ga je Šarić finansirao

PODGORICA - Direktor crnogorske Uprave policije Veselin Veljović negirao je danas da je odbegli narkobos Darko Šarić, koga srpski Interpol potražuje zbog šverca gotovo tri tone kokaina, ikada finansirao njega, njegove saradnike ili specijalnu jedinicu čiji je Veljović bio komandant. Darko Šarić

Veljović je u intervjuu televiziji Vijesti ponovio da Šarić nikada nije bio u kampu Specijalnih jedinica na Zlatici, čiji je on bio komandant.

"Šarić nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finansirao mene lično, niti moje saradnike, niti Specijalnu jedinicu”, rekao je Veljović.

On je kazao da je Šarića upoznao devedesetih godina u Pljevljima, ali da ga od tada nije video.

Prvi čovek crnogorske policije tvrdi i da operativna saznanja ukazuju da Šarić nikada nije imao političku podršku ili podršku bezbednosnih struktura Crne Gore.

Upitan da li je moguće da u Crnoj Gori Šarić nije imao podršku, s obzirom na to da je direktor policije Srbije Milorad Veljović kazao je siguran da je narkobos bio "mozak” operacija i da je u Crnoj Gori imao političke pokrovitelje i logistiku u bezbednosnom sistemu, Veselin Veljović je rekao da crnogorska policija nema takvih saznanja.

"Policijska saznanja ne ukazuju na to da je Šarić imao političku ili podršku bezbednosnih struktura Crne Gore”, rekao je on.

Veljović je potvrdio da je devedesetih godina u Pljevljima upoznao Šarića, ali je rekao da ga od tada nije video niti išta zna o njemu.

"Tada je Darko Šarić bio na granici punoletstva, sklon izvršenju prekršaja, krivičnih dela iz oblasti maloletničke delikvencije, a kasnije jednog ozbiljnog krivičnog dela, što je bilo posledica njegovog bekstva iz tadašnje države i napuštanja ovih prostora u dužem vremenskom periodu”, ispričao je Veljović.

Povezane vesti: Radisavljević: Još dve optužnice protiv Šarića i grupe Odloženo suđenje grupi Darka Šarića za šverc kokaina Nastavak suđenja Šarićevoj grupi Marković: Šarić tek sad treba da se plaši Šarić poseduje i legalni francuski pasoš

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović negirao da ga je Šarić finansirao

Izvor: Mondo, 08.Apr.2011, 00:16

Direktor crnogorske Uprave policije Veselin Veljović negirao je danas da je odbegli narkobos Dakro Šarić, koga srpski Interpol potražuje zbog šverca gotovo tri tone kokaina, ikada finansirao njega, njegove saradnike ili specijalnu jedinicu čiji je Veljović bio komandant.

Nastavak na Mondo...

Poznanstvo sa Šarićem

Izvor: B92, 08.Apr.2011

Podgorica -- Direktor crnogorske policije Veselin Veljović rekao je da je devedesetih upoznao Darka Šarića, ali da se od tada nikada sa njim nije susreo...Veljović je u intervjuu podgoričkoj televiziji "Vijesti" rekao da Šarić nije imao podršku političkih i bezbednosnih struktura u Crnoj Gori...Objašnjavajući...

Nastavak na B92...

VELJOVIĆ: ĐUKANOVIĆ IMA ISTORIJSKE ZASLUGE

Izvor: Kurir, 08.Apr.2011

PODGORICA - Direktor crnogorske policije Veselin Veljović izjavio je da ne veruje ni u hipotetičku mogućnost da bi, tokom procesa evropskih integracija, mogao biti u poziciji da uhapsi bivšeg premijera i aktuelnog predsednika vladajuće Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića...“Bivši...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.