Veliki požar u Mariboru

Izvor: Studio B, 21.Jul.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar u Mariboru

Veliki požar izbio je u pogonu za reciklažu u predgrađu Maribora zbog čega je veliki deo grada obavijen dimom, prenose danas slovenački mediji.

Nekoliko stotina vatrogasaca još se bori sa vatrom, javila je agencija STA.

Požar je izbio noćas u pogonu Surovina, a gusti crni dim može se videti sa udaljenosti od više kilometara.

Za sada nema izveštaja da je neko povređen, ali je nekoliko automobila i zgrada u blizini oštećeno.

U skladištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bele tehnike kompanije "Gorenje sirovina" u mariborskom području Tezno, izbio je veliki požar, javlja ljubljansko Delo, a prenosi RTS.

Slovenački mediji javljaju da sa mesta požara odjekuju detonacije i da je policija zamolila ljude da ostanu u kućama i zatvore prozore. Požar gasi oko sto vatrogasaca, a na licu mesta je i policija, prenosi portal RTS-a.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Požar u pogonu u Mariboru stavljen pod kontrolu!

Izvor: Svet, 21.Jul.2013

Veliki požar izbio je u pogonu za reciklažu u predgrađu Maribora zbog čega je veliki deo grada obavijen dimom, prenose danas slovenački mediji. Nekoliko stotina vatrogasaca još se bori sa vatrom, javila je agencija STA. Požar je izbio noćas u pogonu Surovina, a gusti crni dim može se videti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.