Velika nesreća kod Mostara! Sudar dva automobila, jedna osoba poginula, saobraćaj obustavljen!

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika nesreća kod Mostara! Sudar dva automobila, jedna osoba poginula, saobraćaj obustavljen!

Jedna osoba poginula je, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas na magistralnom putu M-17 Mostar - Čapljina u mestu Buna.

Nesreća se dogodila oko 14 časova. Sudarila su se dva automobila, a saobraćaj na ovoj deonici trenutno je obustavljen, pišu federalni portali.

Polio restoran benzinom, pretio vlasniku da će ga zapaliti!

Ovo nije jedina nesreća koja se dogodila u blizini Mostara.

Dve osobe K. A. (25) i B. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << S. (21)povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 19:30 na cesti u Malom polju, južno od Mostara.

FOTO: Pixabay/Ilustracija

Nesreća se dogodila kada je žena K. Z. (49) automobilom “Volvo” stranih registarskih tablica, te je iz za sada nepoznatih razloga izletela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu, saopšteno je iz MUP Hercegovačko - neretvanske županije.

Strašno nevreme tutnji ka Srbiji! Haos u Hrvatskoj, padao grad veličine teniske loptice! (FOTO, VIDEO)

Sa K. Z. u vozilu je bilo i njene dvoje dece K. A. i B.S. koji su ovom prilikom zadobili lakše povrede, dok je žena prošla bez povreda.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.