Veje u Hrvatskoj

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veje u Hrvatskoj

U Gorskom kotaru pada jak sneg koji je već mestimično počeo da se zadržava na kolovozu.

Foto: MONDO/Mladen Stojović Ilustracija

Na području Gorskog kotara jak sneg pada na području grada Čabra, dok se u mestu Mrkopalj topi u dodiru sa tlom.

Sneg je pao i na Sljemenu kod Zagreba, na skijalištu Platak u blizini Rijeke, te na Zavižanu na Velebitu, javljaju hrvatski mediji.

U gorskim krajevima temperatura je ispod nule, dok su na moru oko 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stepeni, a na krajnjem jugu i više.

Od noćas će pljuštati, a ujutru MINUS

Temperatura vazduha na Sljemenu jutros je iznosila jedan stepen, a na Zavižanu je u 10.00 časova izmereno minus dva stepena Celzijusova.

Prema podacima hrvatskog Hidrometeorološkog zavoda, u Slavoniji je jutros u retkim mestima temperatura vazduha viša od pet stepeni Celzijusovih.

Sredinom dana u centralnoj Hrvatskoj i na istoku zemlje biće kiše i pljuskova, a najviša dnevna temperatura biće desetak stepeni Celzijusovih.

Na jevernom Jadranu biće promenljivo vrijeme, uz moguće pljuskove praćene grmljavinom, a temperatura vazduha neće biti viša od 15 stepeni Celzijusovih.

Jača kiša i izraženiji pljuskvi u Dalmaciju stižu poslepodne, a temperatura će biti između 14 i 17 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.