Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernji list: Benzinske pumpe nove tačke širenja zaraze

Nakon što je zbog sprečavanja širenja koronavirusa hrvatski Nacionalni štab civilne zaštite zabranio rad ugostiteljskih objekata, a zatim i radno vreme trgovina ograničio do 17 časova, neki nesavesni građani, priliku za okupljanje videli su na benzinskim pumpama kojima radno vreme nije ograničeno, piše Večernji list.

Neodgovorni pojedinci na pumpi kupe pivo, sokove ili grickalice i druže se, iako je okupljanje i zadržavanje na javnim mestima strogo zabranjeno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />Hrvatske policija je intervenisala na nekim benzinskim pumpama. Kafići i restorani u sklopu pumpi su zatvoreni, ali u prodajnim prostorima gde se naplaćuje gorivo kupcima je dostupna i roba široke potrošnje, od hrane do pića.

Kako piše taj zagrebački list Štab civilne zaštite Hrvatske će se ovim problemom pozabaviti danas a cilj je da se posle 17 časova zabrani prodaja bilo čega drugog osim goriva i ostalih naftnih prerađevina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.