VELIKA TRAGEDIJA: Tinejdžer ubio vršnjaka pucnjem iz pištolja

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAGEDIJA: Tinejdžer ubio vršnjaka pucnjem iz pištolja

Prema prvim informacijama, tinejdžer (17) je iz vatrenog oružja ubio svog vršnjaka, nakon čega se sam prijavio policiji. U Mostaru se večeras, kako je nezvanično potvrđeno, dogodilo ubistvo, piše avaz.ba. Prema prvim informacijama, tinejdžer (17) je iz vatrenog oružja ubio svog vršnjaka, nakon čega se sam prijavio policiji.Ubistvo se dogodilo oko 19.30 sati na području nekadašnjeg kopa Vihovići, nekadašnjeg rudnika mrkog uglja "Mostar".Kako je potvrdio portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << MUP-a Ljudevit Marić jedna osoba je prijavila policiji da je ubila drugu. Izlaskom na mesto događaja, naveo je on, pronađeno je telo osobe, a pored nje i puška.Više informacija biće poznato kasnije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UBIO VRŠNJAKA ZBOG DUGA Stravični zločin šokirao građane Mostara

Izvor: Blic, 02.Feb.2019

Skoro do ponoći sinoć je trajao uviđaj na nekadašnjem rudarskom kopu Vihovići u Mostaru, gde je u 19.30 sati J. Dž.(17) hicima iz automatskog oružja izrešetao svog vršnjaka D. V.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.