Užas na Jadranu: Došli na letovanje, a onda im je gazdarica priredila pravi horor!

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na Jadranu: Došli na letovanje, a onda im je gazdarica priredila pravi horor!

Jedva izvukli živu glavu!

Četvorica turista iz Slovenije došli su na letovanje u Starigrad u Hrvatskoj, ali se odmor umalo završio tragično!

Naime, Slovenci u letovalištu ostali samo dan i jedva izvukli živu glavu. Gazdarica ih je "šutnula" odmah pošto joj je zasmetala glasna muzika. Prethodno im je napravila "zasedu" na parkingu.

Kako su za izjavili za Slovenačku televiziju isprepadani momci, žena im je osim cene za tu jednu noć tražila da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << plate i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli ni da ga isprljaju.

"Na parkingu su nas dočekala dva meštanina s velikom sekirom i gvozdenim palicama. Kada smo ušli u automobil počeli su da lupaju sekirom i palicom po autu. Razbili su staklo na zadnjim vratima i oštetili karoseriju. Jedan od nas završio je u bolnici", kaže jedan od napadnutih Slovenaca.

Kako je rekao jedan od "linčovanih", napadači su im pripretili da se ne vraćaju, jer će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica "naručila" napad. Ubrzo se oglasila i gazdarica apartmana.

"Kuća je bila puna gostiju, a da su oni doneli zvučnike, upalili muziku, igrali, skakali, vikali. Nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima", rekla je ogorčena gazdarica.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.