Uprava policije: Zabrana Georgijevu da uđe u Crnu Goru nije ograničena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 12:39

Uprava policije: Zabrana Georgijevu da uđe u Crnu Goru nije ograničena

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je pogrešno protumačena odluka o zabrani ulaska u Crnu Goru pevaču Vladi Georgijevu, odnosno da zabrana nije vremenski ograničena na 10 godina.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu, Uprava policije potvrđuje da je zabranila ulazak Georgijevu u Crnu Goru, ali da na rešenju nema datuma prestanka važenja tog rešenja.

Samo se, kažu, navodi da se zabranjuje ulazak Geogijevu, čija lična karta ima rok važenja do 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maja 2030. godine.

Ovaj datum su, kažu, pravni zastupnici Georgijeva pogrešno protumačili kao rok važenja rešenja o njegovoj zabrani ulaska u Crnu Goru.

U saopštenju Uprave policije se ne navodi do kada će Georgijevu biti zabranjeno da uđe u Crnu Goru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija: Zabrana Georgievu da uđe u Crnu Goru nije ograničena

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2020

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je pogrešno protumačena odluka o zabrani ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu, odnosno da zabrana nije vremenski ograničena na 10 godina...U saopštenju dostavljenom Tanjugu, Uprava policije potvrđuje da je zabranila ulazak Georgievu u Crnu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.