Uoči izbora u Crnoj Gori: Ostavke lidera Đukanovićevog bloka, podjele i kod Mandića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2023, 19:43

Uoči izbora u Crnoj Gori: Ostavke lidera Đukanovićevog bloka, podjele i kod Mandića

Pred predaju izbornih lista za parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna u Crnoj Gori, lideri i funkconeri svih opozicionih partija su se povukli sa čelnih pozicija, a partije parlamentarne većine su raskinule dosadašnje političke saveze i formirali nove. Sve se događa uoči predaje izbornih listi koji ističe 16. maja u ponoć. Najbrojnija koalicija parlamentarne većine proruski i prosrpski Demokratski front, koja je avgusta 2020, sa Demokratama i Građanskim pokretom URA, nakon tri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rok za predaju lista Državnoj izbornoj komisiji Crne Gore ističe u ponoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023, 09:05

U Crnoj Gori u ponoć ističe rok za predaju lista Državnoj izbornoj komisiji (DIK) za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.