Umro tokom hapšenja!

Izvor: Mondo, 02.Jun.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro tokom hapšenja!

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac preminuo je u Splitu nakon što ga je uhapsila policija od koje je prethodno pokušao da pobegne.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Policija je jutros oko 4.40 časova uočila kombi koji je promenio smer kretanja sa namerom da izbegne policijski punkt.

Nakon što je kombi zaustavljen, jedan od dvojice muškaraca je istrčao, odbacio torbicu i nepoznate predmete, te je, uprkos naređenjima policije da stane, nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da beži, prenose hrvatski mediji.

Nakon što su ga policajci stigli i stavili mu lisice na ruke, te onemogućili da daje otpor i pobegne, primetili su da teško diše.

Vozač GSP umro za volanom

Odmah je pozvana hitna pomoć, a do dolaska lekara jedan policajac je pokušao da mu pruži prvu pomoć. Muškarac je preminuo tokom lekarske intervencije.

O događaju je obavešten zamenik županijskog tužioca koji je naložio uviđaj i obdukciju tela.

Drugi muškarac (31), koji je nakon zaustavljanja počeo da iz kombija izbacuje predmete, uhapšen je i doveden u policijske prostorije.

Portal "Dalmacija danas" navodi nezvanična saznanja da se smrt muškarca dovodi u vezu s gutanjem za sada nepoznatih predmeta. Oba muškarca navodno su od ranije poznata policiji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GUTAO PREDMETE I BEŽAO Hrvatska policija jurila begunca, kada su ga stigli PREMINUO JE

Izvor: Blic, 02.Jun.2018

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac preminuo je u Splitu nakon što ga je uhapsila policija od koje je prethodno pokušao da pobegne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.