Ulcinj: Nrekić i saradnici braniće se sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 11:52

Ulcinj: Nrekić i saradnici braniće se sa slobode

Predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u ulcinjskom Centru bezbednosti, potvrdio je za RTCG državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, Faruk Resulbegović.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nesavestan rad u službi.

Resulbegović je kazao da su utvrđene sve relevantne činjenice bitne za dalji postupak i da su osumnjičeni nakon saslušanja pušteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se brane sa slobode.

Osim Nrekića, privedeni su i sekretari lokalnih službi S.O. M.G. S.M, kao i M.M.

Oni su po nalogu lokalnog tužilaštva jutros privedeni, zbog sumnje na partijsko zapošljavanje.

Povodom hapšenja svojih sugrađana oglasio se i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

"Neka sud utvrdi kako su dolazili do izbornih pobeda. Građanima je to jasno", napisao je Abazović na svom Tviter nalogu.

Dodao je da je vlada odlučna da svim zloupotrebama stane na kraj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Priveden predsednik opštine Ulcinj zbog partijskog zapošljavanja

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Po nalogu lokalnog tužilaštva, u Ulcinju su jutros privedeni predsednik opštine Ljoro Nrekić i još četiri osobe, zbog sumnje u partijsko zapošljavanje...Među uhapšenima je i predsednik opštinskog odbora opozicionog DPS-a...Prema pisanju podgoričkih Vijesti, tužilaštvo ih tereti za nesavestan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.