Uhapšeno 10 osoba zbog droge

Izvor: S media, 26.Nov.2010, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 10 osoba zbog droge

Crnogorska policija uhapsila je danas 10 osoba iz Bijelog Polja, Mojkovca, Bara i Nikšića i od njih oduzela veću količinu droge, pištolje i beležnice u kojima su vodili evidenciju o svojim nezakonitim radnjama.

Uhapšene osobe su predate specijalnom državnom tužiocu radi preduzimanja daljih službenih radnji.

Sumnja se da su te osobe u kriminalnoj vezi sa tri lica koja su u bekstvu i četiri koja su u zatvoru.

Svih 17 osoba osumnjičeno je za krivično delo kriminalnog udruživanja i rasturanje droge na području pomenutih opština, kao i za organizovanje krijumčarenja droge u Bosnu i Hercegovinu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zaplenjeno 15 kilograma skanka, uhapšeno deset osoba

Izvor: Blic, 27.Nov.2010, 01:15

PODGORICA - Crnogorska policija danas je uhapsila deset osoba iz Bijelog Polja, Mojkovca, Nikšića i Bara, od kojih je oduzeto 15 kilograma skanka, oko kilogram heroina i 50 grama kokaina, saopšteno je iz Uprave policije. ..Akcija pod nazivom "Mreža" sprovedena ja nakon višemesečnih operativnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.