Uhapšeni šverceri cigareta

Izvor: RTS, 26.Jun.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni šverceri cigareta

Zbog šverca cigareta na području Hercegovine policija je uhapsila četiri osobe.

Na području Hercegovine policija je uhapsila četiri osobe zbog šverca cigareta.

Načelnik Centra javne bezbednosti Trebinje Dragan Nosović rekao je da su u policijskoj akciji kodnog naziva "Bregava" uhapšene četiri osobe, pretreseno više lokacija na u Trebinju, Bileći, Nevesinju i Mostaru i oduzeta veća količina cigareta i municije.

Mediji su javili da su uhapšene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << majka i ćerka Biljana i Gordana Gušić i Duško Stevović iz Bileće, te Milan Dobranić iz Trebinja.

"Tokom pretresa na području Bileće zaplenjeno je 2.450 kutija cigareta, jedna puška M-48, 180 komada municije i pribor za pravljenje cigareta", kazao je Nosović.

On je dodao da akcija "Bregava" traje od kraja 2012. godine i da je do sada u njoj zaplenjeno 23.672 kutije cigareta i 31,22 kilograma marihuane.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.