Izvor: S media, 11.Nov.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen srpski krijumčar droge

Državljanin Srbije M.R. uhapšen je u Crnoj Gori zbog osnovane sumnje da je krijumčario skank iz Albanije u Crnu Goru, nakon što je u njegovom vozilu pronadjeno 32 kilograma te droge, saopštila je danas crnogorska policija.

Lažni policajac pljačkao penzionere

Zelenaš zastrašivao dužnike

Zaplenjeno pola kilograma marihuane

Policija je na graničnom prelazu Božaj, na granici sa Albanijom, uhapsila srpskog državljanina >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz Kotora M.R., i zaplenila 32 kilograma skanka koje je pronašla u posebno napravljenom odeljku njegovog vozila, koje je prenosilo tovar od 25 tona cementa.

Policija sumnja da je M.R. drogu nabavio u Albaniji, na policiji nepoznatoj lokaciji, sa namerom da je krijumčari u Crnoj Gori.

Osumnjičeni je danas uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, proveden nadležnom tužiocu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.