Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Đakovu

Izvor: RTS, 09.Jul.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Đakovu

Hrvatska policija je uhapsila osumnjičenog A. D. za ubistvo socijalne radnice Centra za socijalnu negu u Đakovu i teško ranjavanje pravnika te ustanove.
Osumnjičeni koji je nosio pištolj pronađen je i uhapšen na đakovačkom području, kod ulaza na auto-put prema Osijeku.

Prilikom hapšenja su, iz preventivnih razloga, uporabljena sredstva za vezivanje.
Kako javlja portal Indeks, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reč je o 59-godišnjem A. D. koji je od ranije poznat policiji, a bio je korisnik Centra za socijalnu negu.
"Ne možemo oceniti da li je osoba psihički labilna", rekli su u policiji. 
U đakovačkom Centru za socijalnu negu ubijena je dugogodišnja socijalna radnica, a pravnik te ustanove je teško ranjen i nalazi se u osječkoj bolnici, gde je operisan.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UHAPŠEN MONSTRUM IZ ĐAKOVA: Ubicu socijalne radnice našli od ranije poznat policiji

Izvor: Kurir, 09.Jul.2019

Policija je večeras uhapsila osumnjičenog za ubistvo socijalne radnice Centra za socijalnu negu u Đakovu u Hrvatskoj i teško ranjavanje njenog kolege, pravnika Centra, saopštila je osječko-baranska Policijska uprava.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.