Nišlija zlostavljao i mučio devojku

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija zlostavljao i mučio devojku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu  uhapsili su N.M. (20) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

On se sumnjiči da je juče u ranim jutarnjim satima, došao u stan dvadesetjednogodišnje devojke kojoj je, nakon verbalne rasprave, zadao više udaraca po glavi i telu, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Brzom akcijom policije osumnjičeni je pronađen i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, radi saslušanja, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić zbog zlostavljanja i mučenja devojke

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2018

Zbog sumnje da je juče ujutru došao u stan devojke i nakon verbalne rasprave je udarao po glavi i telu, a zatim pobegao, kako su saopštili iz policije, uhapšen je mladić iz Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen zbog zlostavljanja i mučenja devojke

Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2018

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su N.M. (1998) iz tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje...On se sumnjiči da je juče u ranim jutarnjim satima, došao u stan dvadesetjednogodišnje devojke kojoj je, nakon verbalne...

Nastavak na JUGpress.com...

Mučio devojku, završio iza rešetaka

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2018

Niška policija uhapsila siledžiju M. M. (21), kome se na teret stavlja zlostavljanje partnerke. Zabeležen još jedan sličan incident, kada je M. R. (25) nasrnuo na svoju devojčicu NIŠKA policija uhapsila je danas N. M. (21) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.