Uhapšen jedan od direktora kompanije koja je izvodila radove na projektu Portonovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 12:01

Uhapšen jedan od direktora kompanije koja je izvodila radove na projektu "Portonovi"

U Crnoj Gori je uhapšen jedan od direktora kompanije koja je bila izvođač radova na projektu "Portonovi" Antonio Faćineti, potvrđeno je nezvanično Televiziji Crne Gore.

Faćineti je, kako se navodi, uhapšen sinoć po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

On je jedan od direktora italijanske kompanije "Pizzarotti", koja je bila glavni izvođač radova na projektu Portonovi u Kumboru.

Faćineti je, navodi se, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Italijanska firma je navodno izvukla preko 21 milion evra iz Crne Gore preko povezanih firmi, dok je podizvođačima koji su bili angažovani na projektu ostala dužna milionske svote.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.