Uhapšen bivši komandant Armije BiH!

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši komandant "Armije BiH"!

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su u Sarajevu uhapsili generala Ramiza Drekovića, bivšeg komandanta Petog i Četvrtog korpusa takozvane Armije BiH, saznaje Klix.ba.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Dreković je uhapšen u svom stanu u Alipašinoj ulici, po nalogu Tužilaštva BiH, a zbog sumnje da je počinio ratni zločin.

Iz SIPA-e su rekli da za sada mogu samo da potvrde da je u Sarajevu uhapšena jedna osoba i da će više informacija biti poznato kasnije.

Informacije o hapšenju Drekovića potvrdili su advokati Mirsad Crnovršanin i Kadrija Kolić.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN RAMIZ DREKOVIĆ U SARAJEVU: Bivši komandant tzv. Armije BiH optužen za ratne zločine na području Kalinovika 1995.

Izvor: Kurir, 05.Dec.2018

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su u Sarajevu uhapsili generala Ramiza Drekovića, bivšeg komandanta Petog i Četvrtog korpusa takozvane Armije BiH.

Nastavak na Kurir...

Drekovića terete za napad na Kalinovik

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2018

SARAJEVO - Nekadašnjeg komandanta Petog korpusa Armije BiH generala Ramiza Drekovića, koji je jutros uhapšen u Sarajevu, Tužilaštvo BiH tereti za napad na Kalinovik, rekao je Srni Drekovićev advokat Mirsad Crnovršanin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.