Uhapšen bivši gradonačelnik Bihaća

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši gradonačelnik Bihaća

Bivši gradonačelnik Emdžad Galijašević zajedno sa svojim saradnicima, uhapšen je u ponedeljak ujutru, objavili su sarajevski mediji SARAJEVO - Bivši gradonačelnik Emdžad Galijašević zajedno sa svojim saradnicima, uhapšen je u ponedeljak ujutru, objavili su sarajevski mediji. Galijašević je uhapšen zbog sumnje da je počinio malverzacije u vezi sa izgradnjom zgrade Javnog komunalnog preduzeća "Komrad".On je osumnjičen da je kao gradonačelnik Bihaća zloupotrebio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << položaj prilikom prodaje zemljišta na kojem se nalazila zgrada koja je pripadala "Komradu", a koja je naknadno na osnovu odluke gradskih vlasti srušena.PROČITAJTE JOŠ - Najgradonačelnik primao mito Bivši gradonačelnik Bihaća ranije je hapšen 2016. godine zbog sumnje na počinjenje krivičnih dela primanja mita i sprečavanja dokazivanja.Galijašević je uhapšen prilikom preuzimanja 10.000 KM (oko 5.000 evra) označenih novčanica od vlasnika jedne bihaćke firme.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen i bivši gradonačelnik Galijašević zbog malverzacija u slučaju "Komrad"

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2018

BIHAĆ - Emdžad Galijašević, bivši gradonačelnik Bihaća, i Hadis Jusić, aktuelni predsjednik Općinske organizacije SDA u tom gradu i novoizabrani poslanik u Skupštini USK, uhapšeni su danas po nalogu Tužilaštva USK zbog malverzacija u aferi "Komrad".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.