Uhapšen bivši direktor SC Čair

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2013, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši direktor SC "Čair"

Doskorašnji direktor Sportskog centra "Čair" Bratislav Ignjatović i još dve osobe uhapšene su u sredu zbog sumnje da su zloupotrebile službeni položaj prilikom rekonstrukcije hale „Čair“ u Nišu. Bivši direktor Sportskog centra „Čair“ Bratislav Ignjatović, šef održavanja Dejan Radojević i predstavnik kompanije „Pauli Balkan“ iz Sombora sumnjiče se da su oštetili ovo preduzeće za oko dva miliona dinara zbog manipulacija tokom rekonstrukcije kuglane u sportskom centru, nezvanično saznaje JuGmedia.   U policiji nisu želeli da govore o razlozima privođenja.   - Nemamo za sada informacije za javnost - rekla je PR Lidija Pavlović za Južne vesti.   Kako Južne vesti saznaju, Ignjatović je pozvan da se u...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen bivši direktor Sportskog centra Čair iz Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2013

 Policija je uhapsila bivšeg direktora Sportskog centra Čair iz Niša i funkcionera Demokratske stranke (DS) Bratislava Ignjatovića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj prilikom renoviranja kuglane u tom sportskom centru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.