Uhapšen Zaječarac zbog pokušaja ubistva u Ulcinju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zaječarac zbog pokušaja ubistva u Ulcinju

Zaječarac Dalibor Topljanović (36) uhapšen je pre dve noći zbog sumnje da je 10. septembra pokušao da ubije Ulcinjanina Momčila Đurišića (67).

Načelnik Centra bezbednosti Bar Veselin Magovčević kazao je da je tokom istrage utvrđeno da je Topljanović podstaknut od N. N. lica danima pratio Đurišića. Kada je našao pogodan trenutak on je pucao u njega, pogodio ga u predelu glave i ramena nakon čega je pobegao.

On je rekao da je osumnjičeni menjao mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanovanja u blizini oštećenog, te da je nađeno više materijalnih dokaza koji se dovode u vezu sa pokušajem ubistva.

Policija zna i koji je motiv, ali zbog istrage ne može da saopšti javnosti, rekao je načelnik CB Bar u izjavi za javnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

ZAJEČARAC UHAPŠEN CRNOJ GORI: Dalibor Topljanović (36) osumnjičen za pokušaj ubistva Ulcinjanina Momčila Đurišića (67)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019

PODGORICA - Zaječarac Dalibor Topljanović (36) uhapšen je pre dve noći zbog sumnje da je 10. septembra pokušao da ubije Ulcinjanina Momčila Đurišića (67).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.