Udes tri vozila iz BIH i Srbije u Crnoj Gori

Izvor: Mondo, 09.Avg.2012, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes tri vozila iz BIH i Srbije u Crnoj Gori

Sedmoro državljana Bosne i Hercegovine i Srbije osoba, od kojih dvoje teško, povređeno je u udesu u mestu Smokovac, na putu Podgorica - Kolašin.

Povređeni su prevezeni u Klinički centar Podgorica i njihovo stanje je stabilno, saopštili su lekari.

U udesu su učestvovala tri vozila: "fijat marea" čačanske registracije, "reno laguna" lozničke registracije i "mercedes" sa tablicama iz BiH.

Prema nezvaničnim informacijama iz policijskih izvora, vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "mercedesa", koji se kretao iz pravca Kolašina prema Podgorici, pokušao je da pretekne "reno lagunu", kada je i došlo do čeonog sudara sa "fijatom marea" koji se kretao iz suprotnog pravca.

Crnogorski mediji saznaju da je vozač automobila "fijat marea" Žarko Backović lako povređen, dok je njegova saputnica Sanja Pavlović (38) teško povređena.

U vozilu su se sa njima nalazili i L.B. (9) i L.B. (11).

Milutin Tasovac (46), koji je upravljao "mercedesom," lako je povređen, kao i njegova saputnica Dragana Tasovac (47), dok je I.T. (16) teško povređena, ali se nalazi van životne opasnosti.

Zbog udesa saobraćaj na putnom pravcu Podgorica - Kolašin bio je zatvoren od 10.30 do 12.45 časova, usled čega su stvorene kilometarske kolone.

(Srna, ilustracija, Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.