Ubistvo na Zakintosu – tužilac traži osuđujuću presudu

Izvor: RTS, 30.Okt.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo na Zakintosu – tužilac traži osuđujuću presudu

Za sedmoricu Srba, Grka i Britanca srpskog porekla, grčko tužilaštvo zatražilo osuđujuću presudu za ubistvo dvadesetdvogodišnjeg Amerikanca Bakarija Hendersona na ostrvu Zakintos.
Teksašanin Henderson je napadnut i ubijen na ulici u letovalištu Laganosu, na Zakintosu, u julu prošle godine. Napadu je prethodio sukob u lokalnom baru, navodi AP.

Tužilac Panajotis Mejdanis je optužene opisao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao "huligane koji su ispoljili izrazito antisocijalno ponašanje".
Mejdanis je za šestoricu zatražio da budu proglašeni krivim za ubistvo, što povlači doživotni zatvor.
Za jednog od optuženih je Mejdanis zatražio da bude kažnjen za saučesništvo u ubistvu, a za dvojicu zbog nanošenja telesnih povreda.
Suđenje se nastavlja u četvrtak, a presuda se očekuje sredinom sledećeg meseca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ubistvo na Zakintosu - tužilac traži osuđujuću presudu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2018, 00:11

Za sedmoricu Srba, Grka i Britanca srpskog porekla, grčko tužilaštvo zatražilo osuđujuću presudu za ubistvo dvadesetdvogodišnjeg Amerikanca Bakarija Hendersona na ostrvu Zakintos...Teksašanin Henderson je napadnut i ubijen na ulici u letovalištu Laganosu, na Zakintosu, u julu prošle godine....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.