Izvor: Mondo, 06.Apr.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo kod Sokoca: Šumar mladića ubio "službeno"?

Mladić Saša Parlić (22) iz Mokrog kod Pala preminuo je sinoć u bolnici u Istočnom Sarajevu, nakon što je prethodno ranjen iz vatrenog oružja na području Ravne Romanije.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Zbog sumnje da je počinio ubistvo u Sokocu je danas uhapšen Ranko Simović (56) iz tog grada Sumnja se da je prethodnog dana, u mestu Ravna Romanija, kod Sokoca, iz pištolja naneo smrtonosne povrede dvadesetdvogodišnjem Saši Parliću.

Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Novosti" saznaju da je Simović, koji je radio kao šumar u Šumskom gazdinstvu "Romanija", posle ubistva Parlića, sam otišao u policiju i rekao šta je učinilo, pa su mu policajci stavili lisice na ruke.

Navodno osumnjičeni je rekao u policiji da je to učinio "kao službeno lice braneći sebe i imovinu državnog preduzeća".

Da li je to motiv i dali postoji druga pozadina ubistva, tek će biti istraženo.

Istraga koju sprovodi ovdašnja policija pod nadzorom nadležnog tužilaštva je u toku.

Kako su objavili banjalučki mediji, policiji u Palama šumar prijavio je da su ga na području Ravne Romanije napale šumokradice, a da je on upotrebio pištolj i pucao u pravcu nepoznatih osoba.

U policiji je potvrđeno da je šumar uhapšen i da je policija na terenu zatekla tragove krvi i čauru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.