Ubio policajca dok je kosio u dvorištu

Izvor: Mondo, 12.Avg.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio policajca dok je kosio u dvorištu

Hrvatska policija traga za muškarcem koji je u mestu Donje Mrzlo Polje kod Duge Rese ubio policajca na kućnom pragu i pobegao.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Ubistvo se dogodilo oko 19:30 časova, a ubijen je policajac čiji su inicijali M.B. koji u tom trenutku nije bio na dužnosti, javljaju hrvatski mediji.

Prema izjavama očevidaca, policajca je ubio komšija koji je već duže vreme nervno rastrojen.

Policajac je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navode, kosio u dvorištu, kada je rastrojeni komšija, koga su u naselju zvali Zlatni, počeo da puca.

Policajac je pokušao da ga smiri, ali je Zlatni u njega pucao iz poluautomatske puške i on je od povreda preminuo na licu mesta.

Ubica je nakon toga skočio u Mrežnicu i preplivao na drugu stranu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UBIO KOMŠIJU, PREPLIVAO REKU, PA OTIŠAO NA KAFU: Uhapšen čovek koji je PUCAO policajcu U GLAVU i ubio ga na licu mesta

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 10:12

Uhapšen je Z. J. (60) zbog osnovane sumnje da je ubio policajca M. B. (46), koji tada nije bio na dužnosti, u Donjem Mrzlom Polju u petak oko 19.40 na području Duge Rese, saopšteno je iz karlovačke policije...Ubica je uhapšen u kafiću s druge strane Mrežnice kada je otišao na kafu nakon što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.