Ubio ćerku iz samilosti?

Izvor: Mondo, 08.Okt.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ćerku iz samilosti?

U bolnici u Sisku preminula je dvadesettrogodišnja devojka iz ovog grada koju je, kako se sumnja, otac ubio iz samilosti.

ilustracija(Guliver/Getty Images)

Prema informacijama policije devojka je preminula od posledica trovanja tabletama i rane na ruci koju joj je nanio otac.

Hrvatski mediji prenose da je devojka bila teško bolesna i nepokretna.

Susedi sumnjaju da ju otac usmrtio iz samilosti. Na isti način pokušao je i sebe da ubije.

Otac se nalazi u teškom stanju, u bolnici u Sisku.

(Fonet, foto ilustracija:Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac iz samilosti ubio teško bolesnu kćerku?!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012

Policija u sisku saopštila je da je devojka preminula od posledica trovanja tabletama i rane na ruci koju joj je naneo otac..SISAK - U bolnici u Sisku preminula je dvadesettrogodišnja devojka iz ovog grada koju je, kako se sumnja, otac ubio iz samilosti...Prema informacijama policije devojka je preminula...

Nastavak na Kurir...

Ubio ćerku iz samilosti?

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2012

U bolnici u Sisku preminula je dvadesettrogodišnja djevojka iz ovog grada koju je, kako se sumnja, otac ubio iz samilosti. Prema informacijama policije djevojka je preminula od posljedica trovanja tabletama i rane na ruci koju joj je nanio otac. Hrvatski mediji prenose da je djevojka bila teško bolesna...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.