Ubijen ugostitelj u Mostaru; Mediji: Osumnjičena bivša misica

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen ugostitelj u Mostaru; Mediji: Osumnjičena bivša misica

Mostarski ugostitelj Nino Ivanković, vlasnik Vile Ivanković, ubijen je u petak ujutru hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom delu grada.

Za ubicom se traga, izjavio je službeni izvor, prenosi Index.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno tužilaštvo, koje provodi istragu, saopštilo je da je u 07.30 pronađeno telo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu Vila Ivanković u naselju Buni.

"Radi se o nasilnoj smrti i preduzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se mere u cilju otkrivanja počinitelja", izjavila je portparolka Županijskog državnog tužilaštva Ana Rajič.

Obdukcija tela ubijenog muškarca obaviće se u subotu, dodala je.

Mediji navode da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tela pronađen pištolj.

Policija po tim navodima traga za Sunitom Hindić Bošnjaković koja je povezivana sa elitnom prostitucijom, a koja ima 21 godinu, piše Indeks.

Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi.

Prema navodima medija, osumnjičena devojka je poznata po nasilničkom ponašanju, kako pišu, hvalila se da je bila Miss Hercegovačko - neretvanskog kantona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.