Izvor: B92, Beta, 26.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen potpredsednik SDS-a

Banjaluka -- Potpredsednik SDS-a Branislav Garić ubijen je u prostorijama te stranke u Doboju. Osumnjičeni za ubistvo predao se policiji.

Osoba koja se može dovesti u vezu s današnjim ubistvom potpredsednika Srpske demokratske stranke i potpredsednika Skupštine opštine Doboj Branislava Garića predala se Prvoj poliicjskoj upravi u Sarajevu, rekla je portparolka dobojskog Centra javne bezbednosti. R.S. dovodi se u vezu s ubistvom Garića danas u popodnevnim satima u prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SDS-a u Doboju, rekla je portparolka Ljerka Stanimirović.

Mediji u Republici Srpskoj javljaju da se za ubistvo sumnjiči direktor firme "Građ promet" iz Doboja Rajko Savić.

Savić je pobegao s mesta zločina i predao se policiji u Sarajevu, navode mediji.

Stanimirovićeva je rekla da će više informacija o ovom ubistvu biti poznato posle izvršenog uviđaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doboj : Ubijen potpredsednik SDS Branislav Garić

Izvor: 24sata, 26.Apr.2009

Njega je, prema nezvaničnim informacijama, oko 14.30 sati hicima iz vatrenog oružja ubio R.S., vlasnik firme "Građ-promet" iz Doboja.

Nastavak na 24sata...

Ubijen potpredsednik SDS-a u Doboju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2009

BANJALUKA - Potpredsednik opozicione Srpske demokratske stranke Branislav Garić (43) ubijen je danas u Doboju, u prostorijama te stranke...Branislav Garić je bio potpredsednik Skupštine opštine Doboj i potpredsednik opozicione SDS Republike Srpske...Kako je Tanjugu rekla portparol dobojskog Centra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Doboj: Ubijen potpredsednik SDS-a

Izvor: Mondo, 26.Apr.2009

Potpredsednik Srpske demokratske stranke Branislav Garić ubijen je prostorijama stranke u Vidovdanskoj ulici u Doboju, a osumnjičeni za ovo ubistvo se predao policiji.

Nastavak na Mondo...

BiH: ubijen potpredsjednik SDS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2009

Portparol Centra javne bezbjednosti Doboj Ljerka Stanimirović potvrdila je da je u Doboju ubijen potpredsjednik Srpske demokratske stranke Branislav Garić. Ubistvo se desilo u prostorijama stranke, a Stanimirovićeva je navela da trenutno ne može nav ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ubijen potpredsednik SDS-a

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2009, 02:37

Potpredsednik SDS-a Branislav Garić ubijen je u prostorijama te stranke u Doboju, a ubica se predao policiji, javili su mediji u Republici Srpskoj. Portparolka dobojskog Centra javne bezbednosti Ljerka Stanimirović rekla je da se R.S. koji se može dovesti u vezu sa ubistvom potpredsednika SDS i potpredsednika...

Nastavak na Radio 021...

Predao se osumnjičeni za ubistvo Garića

Izvor: RTV Pink, 27.Apr.2009

Navodni motiv - novac. . . Osoba koja se može dovesti u vezu s ubistvom potpredsednika Srpske demokratske stranke i potpredsednika Skupštine opštine Doboj Branislava Garića predala se Prvoj poliicjskoj upravi u Sarajevu, rekla je predstavnica za štampu dobojskog Centra javne bezbednosti. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.