Ubijen muškarac kod kafane pored Niša

Izvor: OkRadio.rs, 06.Avg.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac kod kafane pored Niša

Muškarac star 33 godine pronađen je mrtav u noći između subote i nedelje pored jedne kafane u selu Gabrovačka reka kod Niša, javlja Blic. Kako nezvanično saznaje beogradski list, sumnja se da je u pitanju ubistvo. Bliže okolnosti njegove smrti još nisu poznate. U Višem tužilaštvu "Blicu" je potvrđeno da je pronađena još jedna povređena osoba, a da su tri osobe zadržane u policiji.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Pronađen mrtav čovek pored kafane u Nišu!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017

U Nišu je pronađeno beživotno telo muškarca i policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja...To je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi u tom gradu, a prema pisanju Blica, muškarac starosti 33 godine pronađen je oko 2.40 pored jedne kafane u tom gradu na jugu Srbije...Kako navode, bliže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.