U sredu nema nastave u Hercegovini

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu nema nastave u Hercegovini

Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske donelo je odluku da se sutra preventivno obustavi izvođenje nastave u osnovnim i srednjim školama na području Hercegovine zbog današnjeg podrhtavanja tla na ovom prostoru. Sutra neće raditi ni predškolske ustanove u Hercegovini.
Nastava se neće izvoditi u opštinama Nevesinje, Ljubinje, Bekovići, Gacko, Bileća i Trebinje.

Iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navode da je ova odluka doneta iz preventivnih razloga i u najboljem interesu dece, kao i da će nastava biti nadoknađena.
Ministarstvo prosvete i kulture je pozvalo rukovodstvo obrazovnih ustanova na području Hercegovine da prate instrukcije nadležnih službi, prvenstveno vodeći računa o bezbednosti učenika.
Snažni zemljotresi pogodili su danas područje Hercegovine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZEMLJOTRES ZATVORIO ŠKOLE U BIH: Nema nastave ni sutra u istočnoj Hercegovini!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2019

Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske donelo je odluku da se sutra preventivno obustavi izvođenje nastave u osnovnim i srednjim školama, kao i predškolskim ustanovama, na području istočne Hercegovine zbog današnjih zemljotresa na tom području.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.